OBAVIJEST O OBJAVI REZULTATA UPISA

DV TRATINČICA

e-mail: upisi.dvtratincica@gmail.com

 

Zagreb, 23.06.2021.
 
 

OBJAVA REZULTATA UPISA

 
Temeljem Pravilnika o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u dječjem vrtiću „Tratinčica“ Komisija za upis djece objavljuje rezultate upisa. Roditelj/skrbnik nezadovoljan rezultatom upisa može podnijeti žalbu Upravnom vijeću dječjeg vrtića do 8. srpnja 2021.
 
Roditeljski sastanak za novoprimljenu djecu, biti će održan naknadno (tijekom rujna 2021. ovisno o epidemiološkoj situaciji). Za Program predškole roditeljski sastanak planiran je u listopadu. Molimo sve roditelje da prate mrežnu stranicu Vrtića na kojoj ćemo objavljivati obavijesti.
 
S obzirom na činjenicu kako ove pedagoške godine zbog situacije s epidemijom Koronavirusom inicijalne razgovore s većinom roditelja i djece nismo provodili u upisnom razdoblju, postoji mogućnost da ćete naknadno biti pozvani na razgovor ovisno o epidemiološkoj situaciji.
 
Roditelji trebaju u vremenu od 24.06.2021. do 16.07.2021. na e-mail: upisi.dvtratincica@gmail.com ili osobno u tajništvo Vrtića dostaviti:

- kopiju zdravstvene iskaznice
- kopiju iskaznice cijepljenja
- liječničku potvrdu izabranog pedijatra za polazak u vrtić
- ostale medicinske nalaze i rješenja koje nisu do sada dostavili Vrtiću (nalazi logopeda, psihologa i ostalih specijalista, rješenja o produljenom porodnom dopustu ili prekidu istog, jedinstvena tijela vještačenja…).
 
 

Potpisi ugovora su:
24.8. od 8:00 do 10:00 ili 14:00 do 16:00 sati
 25.8. od 9:00 do 11:00 ili 15:00 do 17:00 sati
26.8. od 8:00 do 10:00 ili 14:00 do 16:00 sati
 
u dvorani centralnog objekta Vrtića.

 
Pozivi na inicijalne razgovore još  (ako se budu provodili, ovisno o epidemiološkoj situaciji) i upisi za Program predškole obavljat će se u rujnu 2021. godine.
 
Ugovor obavezno potpisuju oba roditelja djeteta. Na potpis ugovora potrebno je donijeti na uvid original iskaznice cijepljenja, kao i original liječničku potvrdu ako je ista ranije slana e-mailom.
Ugovor se potpisuje samo s roditeljima redovno procijepljene djece, a za djecu koja imaju potvrdu odabranog liječnika o odgodi cijepljenja (medicinska kontraindikacija), ugovor se potpisuje na ograničeno vrijeme. Ugovori se ne potpisuju s roditeljima koji trenutno koriste rodiljni/roditeljski dopust za dijete koje se upisuje u vrtić.
Opservacijski ugovori s kraćim trajanjem (za djecu s teškoćama u razvoju) potpisuju se u dogovoru sa stručnim timom Vrtića o čemu će roditelji biti obaviješteni.
Napominjemo da postoji mogućnost da se nakon opservacije djeteta u skupini u jesenskom razdoblju revidira vremenska struktura programa (definirana Ugovorom). Pritom ćemo se kao i uvijek voditi onime što je u najboljem interesu Vašeg djeteta.
 
Termin prilagodbe, lokaciju, ime skupine i odgojitelja roditelji dobivaju prilikom potpisa ugovora.
 
Djeca rođena nakon 31.08.2020. godine koja ne pune godinu dana u aplikaciji su automatski odbijena kao premlada (na objavljenom popisu nalaze se pod Lista neprimljene djece). Roditelje premlade djece u potrebi za vrtićem molimo da se jave u tajništvo tjedan dana prije navršene prve godine života djeteta.
 
 
Za sve moguće upite i nejasnoće obratite se stručnom timu Vrtića.
 

Dječji vrtić Tratinčica


Ispiši stranicu