DJECA O NAMA

Zašto volim vrtić?

FILIP B., 6,1 g: vrtić je mjesto gdje se zabavljamo i ne tučemo se, igramo se i idemo u šetnju. Htio bih da u vrtiću imamo još više cvijeća i drveća. Volim kad pjevamo pjesmice i brojalice.

FRAN, 5,8 g: jako volim što se moj vrtić zove po tratinčici i što ima puno livada i cvijeća.

BRUNO, 5,10 g: u vrtiću najviše volim crtati i igrati se. Volim kad pjevamo pjesmice i recitacije, a učimo i da se ne smijemo svađati.

ROKO, 6 g: moj vrtić „Tratinčica“ je najbolji jer je velik i ima više igračaka od drugih, a vani su mi najdraže kućice i tobogani. Volim što možemo učiti i engleski jer kad narastemo možemo sa svima razgovarati. Poseban je po posebnim prijateljima.

JURICA, 4,10 g: najviše volim što imamo autiće i puno prijatelja, što mogu svašta naučiti – i engleski i prirodu i da se ne svađamo.

MIHOVIL, 4,8 g: volim svoj vrtić jer u njemu ima puno lijepih stvari kao na primjer igračaka, slušamo lijepe priče i recitacije. Ne volim kad nam trgaju prozore i vrata na vrtiću, a ni kad nam crtaju po zidu.

FILIP G., 5,9 g: volim svoj vrtić jer ima puno društvenih igara i knjiga. Lijep mi je po predmetima, na primjer po ladicama, plakatima.

LUKA, 6 g: vrtić je mjesto gdje se čuvaju djeca i kad mama i tata završe s poslom dođu po njih i idu doma. U vrtiću gradimo, crtamo, čitamo, radimo predstave, a moramo malo i učiti. Meni se tako sviđa i najradije bi ostao ovdje.


Ispiši stranicu