OBAVIJEST O MOGUĆNOSTI PRELASKA U DRUGU ODGOJNU SKUPINU UNUTAR DV TRATINČICA

 DJEČJI VRTIĆ TRATINČICA

SV. MATEJA 131

ZAGREB, 20.02.2020.OBAVIJEST O MOGUĆNOSTI PRELASKA U

DRUGU ODGOJNU SKUPINU UNUTAR DV TRATINČICA
Poštovani roditelji,

Stručno razvojna služba vrtića započinje s planiranjem Plana upisa za narednu pedagošku godinu. Planiranim odlaskom u osnovnu školu ispisuje se oko 100-njak djece te nam je obaveza planirati uvjete za upis novih jasličkih skupina. U tom postupku ćemo, u skladu s Pravilnikom o upisu djece i ostvarivanju prava i obaveza korisnika usluga, pristupiti restrukturiranju postojećih skupina. Kako bi imali pravodobnu informaciju o Vašim potrebama i željama za promjenama skupina,

obavještavamo vas o mogućnosti prelaska vašeg djeteta u neku drugu skupinu ili drugi objekt našeg vrtića od druge pedagoške godine tj. od 1.09.2020.

Zainteresirani roditelji, odnosno skrbnici pisanu zamolbu o potrebi premještaja djeteta/ce u drugu skupinu trebaju predati u tajništvo do 13. ožujka 2020. godine. Nakon prikupljenih predbilježbi za redovne i posebne programe pristupit ćemo izradi Plana upisa za 2020.-2021. 

Sve potrebne informacije o programu  zatražite od voditelja skupine na Otvorenim vratima skupine od 9. do 13.03.2020.


Ukoliko neće biti dovoljno predbilježbi za formiranje skupine posebnog programa ( sportski- engleski – glazbeni), a prema važećim normativima za broj djece u Gradu Zagrebu, djeca sada upisana u neki od programa bit će raspoređena u preostale skupine redovnog programa.


O rezultatima vaših zamolbi ćemo vas povratno izvijestiti do 04.05.2020.


Stručno razvojna služba

Ravnateljica


 

Ispiši stranicu